alumnes_cab

Dictapp és una aplicació pensada per reduir de forma efectiva les teves faltes d’ortografia que pot servir per a treballar sota la supervisió d’un professor o bé de manera autònoma. De vegades un resultat en forma de nombre total de faltes diu poc sobre com millorar; Dictapp identifica quin tipus de faltes fas per ajudar-te a corregir-les.

Identifica els teus punts febles: la majoria de persones que diuen fer “moltes faltes” en realitat fan moltes més faltes en algunes qüestions concretes (accentuació, vocals neutres, etc.) i menys en d’altres. Això vol dir que normalment millorant en tres o quatre d’aquestes qüestions redueixen moltíssim el número total de faltes. Dictapp identifica quines són aquestes qüestions en cada cas i proposa feina específica.

imatge-1

Et permet entendre per què falles: no es limita a dir-te quantes faltes has fet sinó on i sobretot perquè, de manera que puguis entendre què és el que falla, que és el primer pas necessari per a millorar-ho.

S’adapta a tu: Un cop identificats els teus problemes, s’adapta als teus problemes oferint-te treballar allò que necessites i al nivell que necessites. Com que no treballes de forma indiscriminada sinó només allò que necessites, fa que la teva feina sigui més efectiva a l’hora de reduir les faltes.

imatge-3

Ajudes per millorar: l’aplicació t’ajuda abans i després dels dictats recordant-te en què falles més, anticipant-te algunes paraules complicades o donant-te pistes per a trobar errades i també et recorda les normes mentre fas activitats per si les necessites.

Té un ús senzill i intuïtiu: és fàcil entendre a cada moment què has de fer.

imatge-3

Et permet treballar al teu ritme: Dictapp proposa diferents tipus d’activitats per treballar el que necessites. Ets tu qui tries quin tipus d’activitats vols fer i en quin ordre. També et proposa reptes i activitats especials per treballar d’una altra manera quan ho desitgis. No calen necessàriament sessions de treball llargues, pots fer algunes activitats curtes en qualsevol moment.

Et dóna feedback constant del teu progrés: et fa conscient dels teus punts febles i te’ls recorda, per exemple en començar un dictat, perquè puguis estar-ne pendent i millorar-los. I et permet anar quantificant i veient el teu progrés, de manera que ets conscient de la millora.